Ouders kleine Senn organiseren eetdag om nieuwe, maar dure therapieën te betalen

In het teken van de actie ‘Alles voor Senn’ wordt op zondag 17 maart een eetdag georganiseerd ten voordele van ‘Alles voor Senn’. 
Elke en Tom met hun kindje Senn.
HCH Elke en Tom met hun kindje Senn.
In juni 2017 kon het geluk niet op voor Elke Janssens en Tom Luckermans uit Hoegaarden want hun eerste kindje werd geboren. De nachtmerrie begon echter  in december van dat jaar, toen Senn RSV kreeg, een virale infectie. 

“Ons kindje kreeg op de afdeling pediatrie in Gasthuisberg een hartinfarct met hersenschade tot gevolg. Wij willen nu nieuwe therapieën opstarten, maar die kosten veel geld en worden niet terugbetaald. Vandaar dat we de actie ‘Alles voor Senn’ begonnen zijn”, aldus Elke. Er werd al een Comedy-avond georganiseerd en er was een stand op de kerstmarkt in Hoegaarden. Nu volgt de eetdag in Kumtich. Voor 15 euro kan men kiezen uit friet met stofvlees, met vol-au-vent of vegetarische spaghetti. Er is een kindermenu voor 9 euro. Opgelet: plaatsen zijn beperkt. Reserveren kan via allesvoorsenn@gmail.com. Afspraak van 11.30 uur tot 20 uur in zaal Centrum in de Keibergstraat 54 in Kumtich.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.