Oplintersepoort morgen terug open voor verkeer

De Oplintersepoort gaat opnieuw open voor het verkeer.
Bollen De Oplintersepoort gaat opnieuw open voor het verkeer.

De aannemer van Wegen en Verkeer nam vandaag al een deel van de signalisatie ter hoogte van de Oplintersepoort weg. Hierdoor kan het verkeer op de Vesten vanaf de avond al terug over de volledige nieuwe rijweg beschikken. Het kruispunt van de Oplintersesteenweg met de Vesten wordt vrijdagnamiddag 12 april vrij gemaakt. De toplaag van de Hoveniersstraat brengt de aannemer op dinsdag 16 april aan. Wanneer dit gebeurd is, wordt ook deze straat terug toegankelijk voor het autoverkeer.

Tijdens de week van 15-21 april wordt er niet gewerkt. Na de paasvakantie wordt er gestart met de herinrichting van de Bergévest. Vanaf 23 april tot de zomer werkt de aannemer hoofdzakelijk ter hoogte van de buitenring tussen de Gete en het kruispunt met de Slachthuisstraat (inclusief kruispunt). De impact op het verkeer wordt opgedeeld in vier deelfasen. Alle info vind je op wegenenverkeer.be/tiense-vesten.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andre Minnart

    Brompot, Ik ben zelf echte Tienenaar en vind mijn weg er niet meer !!!

Video