Nieuw stadsplan voor Tienen in de bus

Logo van de stad Tienen.
RV Logo van de stad Tienen.

Deze week valt in Tienen een nieuwe uitgave van het stadsplan in de brievenbus. Naast een overzicht van het volledige grondgebied van Tienen, bevat het ook een detailplan van het stadscentrum. 

Voor de realisatie van het nieuwe stadsplan ging de stad een samenwerking aan met de firma Gentle. Deze  bekostigde de druk en de bedeling van het plan via advertentiewerving bij de handelaars. De samenstelling van het plan gebeurde door de dienst communicatie, in samenwerking met de technische dienst, de lokale politie en De Lijn. Op de voorzijde van het stadsplan vindt men een overzicht van het volledige grondgebied van Tienen met onder meer een aanduiding van de bushaltes, AED-toestellen en andere nuttige punten. Op de achterzijde werd een uitvergroting van het stadscentrum geplaatst. Het nieuwe stadsplan werd met een oplage van 22.000 exemplaren gedrukt en valt in de loop van deze week in de brievenbussen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.