Kliniekstraat begin maart een week afgesloten

Op de Lyceumsite hebben al heel wat bewoners hun intrek genomen intussen.
Foto RV Op de Lyceumsite hebben al heel wat bewoners hun intrek genomen intussen.

De Kliniekstraat zal in de periode van 4 tot 10 maart onderbroken zijn ter hoogte van de Lyceumsite. Deze beslissing is er gekomen in samenspraak met het stadsbestuur, de politiediensten en de opdrachtgevers Matexi en Infrax. De firma Liema uit Bekkevoort heeft de opdracht gekregen om de wegenis en riolering van de Lyceumsite aan te leggen. “Om de riolering van deze site aan te sluiten op de riolering van de Kliniekstraat zijn wij genoodzaakt om de Kliniekstraat gedurende één week af te sluiten”, klinkt het in een brief naar de bewoners. “Als de weersomstandigheden in deze periode gunstig zijn en de bestaande hoofdriool, na het openleggen, geen abnormale gebreken vertoont, zijn deze werken in één week afgerond.”

De parking van het RZ Heilig Hart Tienen is gedurende deze periode enkel bereikbaar via de Gilainstraat. In het niet afgesloten gedeelte zal dan ook tijdelijk tweerichtingsverkeer van kracht zijn met parkeerverbod tot gevolg.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.