Café Patria gaat laatste maanden in

Wim Ottenbourg, al 22 jaar uitbater van Café Patria.
Bollen Wim Ottenbourg, al 22 jaar uitbater van Café Patria.
Café Patria, een begrip in Tienen, sluit in het voorjaar van 2019 de deuren. Wim Ottenbourg zal dan 22 jaar uitbater geweest zijn.

Wim kondigde de sluiting zelf aan op zijn Facebookpagina. "Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar er zijn plannen om hier een steakhouse te openen", aldus Wim. "Als alles meevalt, dan zou dat in mei of juni de deuren openen."

Met de sluiting van café Patria verdwijnt wel het laatste stukje uitgaansleven in het Tiense. "Ik heb hier fantastische jaren beleefd, maar ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging", vertelt Wim. "Bedankt aan alle klanten en het personeel voor de mooie momenten en de onvergetelijke feestjes!"

Voor de deuren echt dichtgaan, wordt er nog een mooi eindejaarsprogramma uitgewerkt. Alle info vind je op de Facebookpagina van Patria Tienen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tania Benne

    Heel leuke feestjes beleefd zelfs soms met de nodige tranen he Wim .Je hebt dat schitterend gedaan 22 jaar lang .Zal Patria zeker missen maar wens Wim allezins veel succes met de nieuwe uitdaging .