Zesdejaars Sint-Jozefsinstituut blinken uit in affiniteit met thuiszorg

De zesdejaars van de Zorg van het Sint-Jozefsinstituut
RV De zesdejaars van de Zorg van het Sint-Jozefsinstituut
De zesdejaars van het Sint-Jozefsinstituut hebben op 25 januari een diploma gekregen voor ‘school met de grootste affiniteit met de opdracht van verzorgende in de thuiszorg’. 

Tijdens de jaarlijkse driedaagse thuiszorgwandeling van vzw Familiezorg West-Vlaanderen werden driehonderd leerlingen uit verschillende scholen verwelkomd in Brugge. Onder leiding van medewerkers van Familiezorg maakten ze in kleine groepjes een thuiszorgwandeling waarbij de leerlingen onderweg een aantal praktische proefjes voorgeschoteld kregen, gaande van vanillepudding maken voor een diabetespatiënt, over een losgeraakte zoom herstellen, tot een speurtocht naar potentiële gevaren in huis. De zesdejaars van het Sint-Jozefsinstituut slaagden met vlag en wimpel in die opdrachten en kregen aan het einde van de dag een diploma als ‘school met de meeste affiniteit met de opdracht van verzorgende in de thuiszorg’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.