Welzijnsbeurs wordt groter en verhuist naar Europahal

De Europahal.
VDI De Europahal.
Het Sociaal Huis organiseert op vrijdag 14 december al voor de vierde keer een Welzijnsbeurs, een opendeurdag waarbij bezoekers kennis kunnen maken met de verschillende diensten rond welzijn, wonen en vorming in Tielt. Al wordt die beurs dit jaar een pak grootser aangepakt.

Zo zal de beurs niet langer plaatsvinden in het dienstencentrum, maar in de Europahal. Er worden 54 standhouders verwacht, terwijl er ook voor het eerst workshops worden aangeboden aan de bezoekers. De grote zaal zal gevuld worden met standjes, terwijl de workshops in de kleine zaal zullen plaatsvinden. “We pakken het groter aan omdat we niet alleen de welzijnssector aan bod willen laten komen, maar ook de vrijetijdsbeleving voor senioren en de ondersteuning die we bieden aan gezinnen. Met dat laatste mikken we op een nieuwe doelgroep vanuit het Huis van het Kind. Verder worden verschillende hobbyclubs van het dienstencentrum voorgesteld en zullen ook de verenigingen van de Tieltse Ouderenadviesraad er staan met een standje”, legt OCMW-voorzitter Pascale Baert (Iedereen Tielt) uit. 

De beurs is op vrijdag 14 december open van 10 tot 17 uur en de toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.