VV Tielt biedt volgend seizoen naast gewestelijk
ook provinciaal jeugdvoetbal aan

VV Tielt
Voetbalclub VV Tielt heeft na een externe audit groen licht gekregen om vanaf het seizoen 2019-2020 naast gewestelijk ook provinciaal jeugdvoetbal aan te bieden. 

“Dit is een mooie beloning voor het harde werk van de vele medewerkers bij VV Tielt en toont aan dat de jeugdwerking de laatste jaren veel heeft geïnvesteerd om aan de vele jonge voetballers een kwalitatieve opleiding aan te bieden”, zegt bestuurslid Johan Rosseel. “Door de promotie naar het provinciale jeugdvoetbal hopen we nog een aantal getalenteerde nieuwe spelers aan te trekken, vooral bij de reeksen U21 en beloften.”

Om de jeugdwerking van VV Tielt nog verder te verbeteren is de club op zoek naar gediplomeerde trainers voor de onder- en bovenbouw, een coördinator bovenbouw en een jeugdscout. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij TVJO Jonas Fockedey op tvjo.vvtielt@gmail.com of bij jeugdvoorzitter Patrick Vannieuwenborgh patrickvannieuwenborgh@yahoo.com of 0498/12.60.48.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video