Muzimax-tweedaagse draait op volle toeren

52 kinderen genieten van de Muzimax-tweedaagse van Vermaak Na Arbeid
Sam Vanacker 52 kinderen genieten van de Muzimax-tweedaagse van Vermaak Na Arbeid
De achtste editie van Muzimax, het tweedaagse muziekkamp van Koninklijke Harmonie Vermaak Na Arbeid, was ook dit jaar weer in een handomdraai volzet. 

Tweeënvijftig kinderen leren er onder begeleiding van de muzikanten van VNA twee dagen lang zelf muziek maken. Omdat het kamp zodanig populair is besliste de organisatie om dit jaar alleen kinderen van het tweede en het derde leerjaar toe te laten. “Vroeger konden kinderen uit het vierde leerjaar zich ook inschrijven, maar met vijftig kinderen zitten we eigenlijk al aan een volle capaciteit”, zegt Michiel De Jaeger van VNA. 

Zowel maandag als dinsdag leren de kinderen er samen muziek maken op echte of zelfgemaakte instrumenten. Ook de (groot)ouders kunnen straks genieten van al dat kleine muzikale talent, want zoals de traditie het wil wordt de tweedaagse dinsdag afgesloten met een slotconcertje om 17.30 uur op de parking van ‘t Gildeke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video