Muzikale kerstmaand dankzij vleugelpiano in Sint-Andriesziekenhuis

RV
Nog heel de maand december staat in de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis een vleugelpiano. De piano is vrij te bespelen. 

“We willen een sfeer van warmte en gezelligheid creëren. Een concept dat komt overgewaaid uit de Verenigde Staten en ook stilaan in onze Vlaamse ziekenhuizen ingeburgerd raakt”, vertelt communicatiemedewerker Valérie-An Desmet. “Muziek werkt rustgevend, maar ook troostend en helend. Geen betere plaats dus dan een ziekenhuis om live pianospel te laten horen.”

 De vleugelpiano, een Doutreligne van Piano’s Maene uit Ruiselede, mag zowel door medewerkers als bezoekers, patiënten en andere muziekliefhebbers worden bespeeld tussen 7 en 21 uur tijdens de openingsuren van het onthaal. Er zullen ook enkele georganiseerde concerten plaatsvinden. Die zullen aangekondigd worden via de Facebookpagina en de website van het ziekenhuis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.