Creabeurs ‘Homemade With Love’ groeit uit tot ‘Bis-Arts’

Feestzaal De Post in Tielt.
Sam Vanacker Feestzaal De Post in Tielt.
Pop-upcreabeurs ‘Homemade With Love’ krijgt een vervolg onder de noemer ‘Bis-Arts’. Op zaterdag 2 en zondag 3 maart worden dertig standhouders verwelkomd in feestzaal De Post.

Vorige zomer organiseerden hobbyiste Ellen Goethals van By Elly en Cindy Wielfaert van KKF & Co voor de eerste keer een beurs voor Tieltse creatievelingen, toen nog op recreatiedomein De Watewy. Zeventien standhouders boden er zelfgemaakte spulletjes aan en de beurs was een schot in de roos. Reden genoeg voor een tweede editie. De initiatiefnemers krijgen voortaan versterking van Ille Danneels van Point De Vie, meteen ook de reden voor de naamsverandering. “We zijn drie ‘bizarre’ dames met kunstige handen en creatieve gedachten, dus zo kwamen we op de proppen met ‘Bis-Arts’”, legt Cindy uit. “De respons was overigens nog groter dan vorig jaar. De teller staat nu op dertig standhouders en daarmee is de beurs volzet. We hebben zelfs een reservelijst moeten aanleggen. Bezoekers zullen dus nog uitgebreider dan vorig jaar kunnen snuisteren tussen zelfgemaakte juweeltjes, textiel, kunst, kaartjes en handwerkjes. Zelf beman ik er een kraampje van het Kinderkankerfonds, waar de kinderen snoeptaarten kunnen maken. De opbrengst is voor het goede doel. Verder hebben we een gezellige bar en voor wie een hongertje heeft zijn er foodtrucks.”

De deuren van De Post in de Beernegemstraat 51 zijn op zaterdag open tussen 10 en 20 uur, op zondag tussen 10 en 17 uur. De inkom is gratis.

RV1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johnnny Fold

    Ben daar al geweest voor mijn werk. Triestige afwerking, veel goedkope materialen gebruikt. Huur is ook te duur voor wat het is. Neen dank u.