Campus De Reynaert opent nieuwe didactische keuken

Directrice Ilse Vanlaere en Jan De Vos knippen het lintje door van de nieuwe didactische keuken.
Sam Vanacker Directrice Ilse Vanlaere en Jan De Vos knippen het lintje door van de nieuwe didactische keuken.
In middelbare GO-school Campus De Reynaert heeft de directrice deze ochtend een nieuwe didactische keuken geopend. De keuken zal worden gebruikt tijdens de lessen voeding.

Opmerkelijk is dat de keuken gedeeltelijk door de leerlingen zelf gebouwd werd. “Zowat alle jaren van onze houtafdeling hebben er aan gewerkt tijdens de lessen”, legt directrice Ilse Vanlaere uit. “De oude keuken werd uitgebroken en vervangen door twee moderne kookeilanden, inclusief afwasmachines, ovens en kookplaten met inductie. Een stevige investering, maar een enorme meerwaarde voor de school.” 

Behalve door de richtingen Verzorging en Sociaal-Technische Wetenschappen zal de keuken ook voor workshops gebruikt worden. Los van de nieuwe keuken is Campus De Reynaert ook volop de sporthal aan het renoveren. Dat gebeurt in het kader van het openstellen van de zaal voor Tieltse sportclubs na de schooluren. Campus De Reynaert kreeg daarvoor een subsidie van de Vlaamse overheid van 159.359 euro. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.