Zestigers dealen xtc en Kamagra

De rechtbank van Hasselt.
Birger Vandael De rechtbank van Hasselt.
Twee zestigers en een vijftiger uit Tessenderlo staan terecht voor hun aandeel in een drugszaak waarbij xtc en Kamagra werd gedeald. Dit gebeurde in het homomilieu. Er werd voor alle drie veertien maanden cel gevorderd.

Het parket van Oost-Vlaanderen kwam op het spoor van het trio nadat de Looienaar een aanmaakstof in Polen had besteld. Hij zei een kleine hoeveelheid zelf te gebruiken en een klein deel te verkopen aan zijn vrienden in het homomilieu. De twee zestigers werden aangeduid als leveranciers. Zijn advocaat legde uit dat de Looienaar in het milieu is gerold om wat geld te besparen. Eventueel kan de procureur leven met een werkstraf. Voor de andere twee werd een effectieve celstraf gevorderd, de verdediging gaat echter voor de vrijspraak. “Hoe hun gsm-nummer in de telefoon van beklaagde kwam? Via Facebook en contacten in het uitgangsleven”, klonk het. Op 9 november volgt de uitspraak. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.