Bestuurster gewond bij kop-staartaanrijding op N16

De bestuurder van de Renault Clio werd verblind door de laagstaande zon, en reed achteraan in op een voorligger.
Kristof Pieters De bestuurder van de Renault Clio werd verblind door de laagstaande zon, en reed achteraan in op een voorligger.

Op de N16 in Temse is vrijdagochtend een vrouw gewond geraakt bij een kop-staartaanrijding. Het ongeval gebeurde in de richting van Bornem, net voor de verkeerslichten van het kruispunt met de Gasthuisstraat. De bestuurder van een Renault Clio was verblind door de laagstaande zon en reed achteraan in op een Mercedes die voor het rode verkeerslicht vertraagde. De bestuurster van de Mercedes werd voor verzorging naar het ziekenhuis van Bornem overgebracht. Beide voertuigen moesten getakeld worden en de brandweer kwam ter plaatse voor het opruimen van de rijbaan. Het ongeval veroorzaakte heel wat file. 

Beide wagens moesten getakeld worden. De bestuurster van de Mercedes werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Kristof Pieters Beide wagens moesten getakeld worden. De bestuurster van de Mercedes werd overgebracht naar het ziekenhuis.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.