Dodelijk ongeval op A12 in Stabroek: snelweg richting Antwerpen volledig afgesloten

Marc De Roeck
Op de A12 richting Antwerpen heeft zich woensdagavond een dodelijk ongeval voorgedaan ter hoogte van Hoevenen (Stabroek). Een Nederlandse chauffeur reed met zijn wagen onder een truck. Hij overleefde de klap niet. De A12 richting Antwerpen is volledig afgesloten.

Een ongeval op de A12 in het Antwerpse Hoevenen eiste woensdagavond een enorm hoge tol. Een bestuurder reed richting Antwerpen om een nog onbekende reden in op een vrachtwagen met oplegger. Zijn voertuig plooide volledig onder de truck. De chauffeur overleefde de klap niet. De federale wegpolitie bevestigt dat het om een man gaat met de Nederlandse nationaliteit.

De trucker raakte niet gewond. Gezien het om een dodelijk ongeval gaat, duurt de afhandeling door de hulp- en takeldiensten langer. De A12 is volledig afgesloten richting Antwerpen. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt het verkeer op lange afstand vanaf Rotterdam aan de E19 te nemen.

Marc De Roeck7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frank veus

  Raar geen reacties , moest het andersom zijn stond het vol reacties van iemand die achterop rijd . Ik rijd alle dagen voorbij dat punt en denk dat het zowat het gevaarlijkste is van Antwerpen . Ze rijden helemaal links en moeten dan 2 vakken opschuiven om naar de Tijsmanstunnel te rijden . Daar zouden ze beter camera zetten en volle witte lijnen trekken dat je er niet over mag rijden !!! RIP

 • Ismail Can

  Rip

 • Gedra Gedra

  Mijn innige deelneming aan familie vrienden van slachtoffer. Verstrooid met gsm bezig of gps wie zalt zeggen....

 • Bruno Draulans

  Stond die truck dan stil of zo? De kleine brokstukken liggen gewoon onder het einde van de oplegger. Dat wijst er dan toch op dat die stil stond of heel traag reed. Sterkte aan de familie.

 • Vannitsen Mieke

  Ik vind toch wel dat die Nederlandse nummerplaat onzichtbaar mocht gemaakt worden vooraleer de foto werd gepubliceerd. Niettemin veel sterkte gewenst aan familie en vrienden