Warmste Plein helemaal klaar voor opening

De organisatoren zijn er helemaal klaar voor.
Karolien Coenen De organisatoren zijn er helemaal klaar voor.
Nu vrijdag wordt de aftrap gegeven van de Warmste Maand in Sint-Truiden. Een maand lang is de Groenmarkt het decor voor Het Warmste Plein. Er is een schaatsbaan, een winterchalet en De Warmste Tafel. Shop & The City maakt zich stilaan op voor een feestelijk openingsweekend.

Vrijdagavond opent Het Warmste Plein officieel de deuren met een spetterende openingsparty. “Frank M, ook wel bekend als de stadion-dj van STVV, zorgt voor de nodige dansplaatjes en ambiance. Zaterdag staat er al meteen een tweede feestavond op het programma. Partyband ‘Fons en die van Ons’ zal een wervelend optreden geven in onze Cristal Winterchalet”, aldus Marijn Ghys, Shop & The City manager. “Met Het Warmste Plein voegen we een maand lang extra beleving en sfeer toe aan ons winkelcentrum. Zo dient de winterchalet perfect voor een lekker drankje tussen het shoppen door. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op de schaatspiste.”

De Warmste Tafel

Voor het derde jaar op rij keert De Warmste Tafel terug naar het eerste verdiep van de Cristal Winterchalet. Dit jaar zorgt Le Bon Vinvant voor de heerlijke winterkost. “De inschrijvingen voor De Warmste Tafel lopen zeer vlot. Bijna 4.000 mensen reserveerden al een plekje aan tafel. De opbrengst gaat opnieuw naar enkele lokale goede doelen, dit jaar hebben we gekozen voor Passhuis, Een hart voor Senegal, OnderOns en Sint-Vincentius”, aldus schepen Pascal Vossius. Niet enkel ’s avonds, maar ook ’s middags kan je aanschuiven aan tafel voor een lekkere lunch met zicht op het verlichte stadhuis en de Vavantas-schaatsbaan. Nog tot 6 januari is iedereen van harte welkom.

Tru & Do Kidsschaatsen

“Nieuw dit jaar is Tru & Do Kidsschaatsen op zaterdagvoormiddag. Van 9 tot 12 uur is de schaatsbaan voorbehouden voor kinderen vanaf 4 jaar. Er worden extra begeleiders ingezet die zorgen voor leuke spelletjes en oefeningen op het ijs. Hiermee zetten we in op kindvriendelijk shoppen in onze stad, want de ouders kunnen hun wekelijkse boodschappen doen op de Haspengouw Markt terwijl de kinderen schaatsen”, aldus Philip Bronckaerts, voorzitter Shop & The City.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.