SDB investeert verder in service

Het Sint-Truidens Dienstencheque Bedrijf is in volle expansie.

In minder dan 3 jaar tijd is het SDB uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met verschillende filialen in Zuid- en Midden-Limburg. Het SDB-team telt momenteel bijna 500 werknemers en komt bij meer dan 2500 gezinnen aan huis via de poetsdienst. De strijkateliers tellen samen meer dan 750 klanten.
De vlinderauto van het SDB
DS De vlinderauto van het SDB

"De medewerkers kunnen rekenen op een goede begeleiding en ondersteuning, wat zich uit in professionaliteit en discretie op de werkvloer. Door de  grote vraag van de klanten is de nieuwe functie van een “vlinder” in het leven geroepen. In een steeds flexibelere wereld wordt inspelen op de noden van de klanten steeds belangrijker. De vlinder vangt verloven van medewerkers op in de regio Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon en Kortessem. Zo blijven de klanten verzekerd van de service, ook bij een (onvoorziene) afwezigheid van hun vertrouwde poetshulp! "

"Speciaal hiervoor kocht SDB een nieuwe Fiat 500 aan bij een Truiense  autodealer, waarmee we ook weer onze lokale verankering in de verf willen zetten." zegt Roger Clerinx, voorzitter van het Sint-Truidens Dienstenchequebedrijf