Eerste jongerenfuif in Gazo ten voordele van Warmste Week

Zaterdag trok de eerste jeugdfuif van Gazo het kerstweekend in Sint-Truiden op gang.

Op ‘Obscuur’ brachten het stadsbestuur, de jeugdraad en jeugdhuis Expo de grootste kleppers uit de Belgische technoscene naar Sint-Truiden
RV Op ‘Obscuur’ brachten het stadsbestuur, de jeugdraad en jeugdhuis Expo de grootste kleppers uit de Belgische technoscene naar Sint-Truiden
Een paar weken na de inhuldiging van de school en de Academie Haspengouw, was het aan de Truiense jongeren om de Gazo in te zegenen. Dat deden ze op zaterdag 22 december met een knallende technofuif. Op de affiche prijkten enkele klinkende namen uit de Belgische muzieksector.

Op ‘Obscuur’ brachten het stadsbestuur, de jeugdraad en jeugdhuis Expo de grootste kleppers uit de Belgische technoscene naar de hoofdstad van Haspengouw. Tom Hades, Goldfox, Seba Lecomte, Stanny Franssen aka G-Force en Soren Aalberg zetten de gloednieuwe ondergrondse zaal in vuur.

“Een nieuwe plek waar de Truiense jeugd kan feestvieren. Dat was één de drijfveren voor de bouw van de Gazo-campus. Wij houden dus woord en zijn heel blij dat we er nu de eerste jongeren konden verwelkomen. De opbrengsten van deze openingsfuif gaan overigens integraal naar de goede doelen van de Warmste Week van Studio Brussel”, zegt schepen van Jeugd Hilde Vautmans.

“Eerder deze week keurden we trouwens op de gemeenteraad ook een nieuw verhuurreglement goed, waardoor iedereen die dat wil één van de vier zalen van de campus kan afhuren. In de toekomst zullen er dus nog heel veel leuke initiatieven kunnen volgen”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.