Een kopje Mignolet? Rode Duivel brengt eigen koffie op de markt

Simon en zijn broer Wouter met de verschillende soorten koffie in zijn assortiment.
Karolien Coenen Simon en zijn broer Wouter met de verschillende soorten koffie in zijn assortiment.
Doelman Simon Mignolet brengt zijn eigen koffiesoort op de markt, en wel meteen in zes verschillende smaken. Twenty Two Coffee is verkrijgbaar in kleine capsules en thuis te gebruiken.

“We boden de koffie al aan via onze eigen koffiehuizen en intussen al via veertig horeca-klanten in heel Vlaanderen”, vertellen Simon en zijn broer Wouter. “Maar de mensen vroegen ons vaak om die koffie ook thuis te kunnen drinken. Dat kan nu ook effectief.” Mignolet, die nog steeds tussen de doelpalen staat bij het Engelse Liverpool, is al langer bezig met zijprojecten. 

“Acht maanden lang zijn we hier mee bezig geweest. We zijn tevreden met het ontwerp én de smaken. Het gaat van gentle, ristretto, classic tot espresso.”

Nieuwe koffie van Twenty Two Coffee.
Karolien Coenen Nieuwe koffie van Twenty Two Coffee.

“In Sint-Truiden hebben we al twee vestigingen, en nu willen we Europa veroveren met onze koffie via de webshop twentytwocoffee-22-store.be. Alleen hebben de Engelsen wel een andere koffiecultuur dan wij. Zij brengen de weekenden echt door in de pubs en spreken meer in volumes. Bij ons gaat het om de kwaliteit van de koffie en drinken we het thuis even graag.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video