Twee gewonden bij spectaculair ongeval

Aan de Georges Wittouckstraat werd de rode Renault Clio van een moeder en haar dochter aangereden door een Audi Q7.
Mozkito Aan de Georges Wittouckstraat werd de rode Renault Clio van een moeder en haar dochter aangereden door een Audi Q7.
Een moeder en haar 22-jarige dochter zijn zaterdagnamiddag gewond geraakt bij een spectaculair ongeval in de Georges Wittouckstraat.

De twee vrouwen kwamen rond 13 uur met hun rode Renault Clio de Hendrik Consiencestraat uitgereden en draaiden linksaf richting Bergensesteenweg. Op dat moment kwam een Audi Q7, met aan boord enkele jonge kerels, aan hoge snelheid afgereden, eveneens richting de steenweg. Volgens getuigen haalde de bestuurder een bus van De Lijn in, maar kon hij door een tegenligger niet meer degelijk invoegen, waardoor hij de Clio aan volle snelheid ramde. Die laatste auto werd weggeslingerd en kwam tegen een haag terecht. De brandweer kwam ter plaatse om een van de twee vrouwen te bevrijden. Ze werden met verwondingen aan het hoofd, nek en ribben afgevoerd naar het ziekenhuis. De stuurloze zwarte terreinwagen ging links van de weg, reed een boom af en kwam tot stilstand op het voetpad. De inzittenden hiervan bleven ongedeerd. Door het ongeval was de Georges Wittouckstraat lange tijd in beide richtingen versperd. (TVP)

Mozkito