Man ramt zes geparkeerde wagens maar herinnert zich niets

De Halse politierechtbank
Mozkito De Halse politierechtbank
J.B. reed op 29 september door Ruisbroek, maar verloor de controle over het stuur. In de Hengststraat ramde hij met zijn auto twee geparkeerde wagens, maar hij besloot verder te rijden.

In de Fabriekstraat liep het nog eens fout. Daar knalde hij nog eens tegen vier auto’s. Stoppen deed J.B. niet, maar wat later kon de bestuurder wel gevat worden. “Hij weet niets meer van wat er die avond gebeurd is”, vertelde zijn advocaat in de Halse politierechtbank. “Hij had namelijk slaapmiddelen genomen. In die periode nam hij de zorg voor zijn zieke moeder op zich, maar het werd hem te veel. Hij had gedronken en zou niet meer rijden, maar dat is dus anders uitgedraaid.”

De man zelf erkende dat hij problemen had en vertelde de rechter dat hij zich zou laten behandelen. Politierechter Johan Van Laethem besloot daarom de zaak uit te stellen tot zijn advocaat een bewijs kan voorleggen dat J.B. effectief in behandeling is.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.