Landelijke Gilde ruimt zwerfvuil in Sint-Laureins-Berchem en Oudenaken

Twintig inwoners van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem trokken dit weekend de straat op om zwerfvuil te ruimen in hun dorpen met de plaatselijke afdeling van de Landelijke Gilde.
rv Twintig inwoners van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem trokken dit weekend de straat op om zwerfvuil te ruimen in hun dorpen met de plaatselijke afdeling van de Landelijke Gilde.

Twintig inwoners van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem trokken dit weekend de straat op om zwerfvuil te ruimen in hun dorpen met de plaatselijke afdeling van de Landelijke Gilde. Onder hen ook schepen van Milieu Paul Defranc (CD&V) die zo meehielp aan de grote zwerfvuilcampagne die enkele weken geleden met zijn collega’s uit de Zennevallei lanceerde. Ook de kinderen hielpen mee en enkele vrijwilligers kondigden al aan dat ze ook de rest van de maand nog regelmatig op pad zullen gaan om zwerfvuil te ruimen.

Ook de kinderen hielpen mee tijdens de zwerfvuilactie in Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem
rv Ook de kinderen hielpen mee tijdens de zwerfvuilactie in Oudenaken en Sint-Laureins-BerchemReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video