Wandelingen brengen Groote Oorlog tot leven op Tereken

De begraafplaats van Tereken.
JVS De begraafplaats van Tereken.
Op zondag 11 november komt de Groote Oorlog tot leven met gegidste wandelingen op de begraafplaats van Tereken in Sint-Niklaas.

Zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn er op Wapenstilstand gegidste wandelingen op de begraafplaats Tereken die het verhaal van de Groote Oorlog vertellen. De binnen- en buitenlandse oorlogs- en burgerslachtoffers staan centraal in de geleide wandeling van 11 uur. Die rondleiding richt zich enkel tot volwassenen. Speciaal voor kinderen is er om 14 uur een wandeling uitgetekend die de Groote Oorlog voor hen begrijpelijk maakt. Die richt zich naar kinderen van 8 tot 12 jaar.

Per wandeling kunnen er 25 mensen mee. De wandelingen starten aan de hoofdingang van de begraafplaats Tereken. Elke wandeling duurt één uur. Deelnemen aan beide wandelingen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht via toerisme@sint-niklaas.be of 03/778.35.00.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.