Stormwind zorgt hier en daar voor schade

Kristof Pieters

De politie van Sint-Niklaas heeft vrijdagavond een aantal oproepen binnengekregen voor stormschade. Rond 19 uur gingen aan het Wijnveld in Sinaai een aantal borden vliegen ter hoogte van werkzaamheden. De politie zorgde er zelf voor dat deze weer geplaatst werden. In de Koutermolenstraat in Belsele kwam een elektriciteitskabel naar beneden, waardoor die een halve meter boven de weg kwam te bengelen. De brandweer stuurde hiervoor een ploeg. Verder werd ook nog een boom geveld in de Kernemelkstraat. De eigenaar ging zelf het nodige doen om de boom te ruimen.

Ook zaterdag kregen de hulpdiensten verschillende meldingen voor stormschade. Aan het examencentrum in het Oostjachtpark en in de Watermolendreef waaide telkens een verkeersbord weg en aan de Houten Schoen kwam rond 14 uur een omgewaaide boom in een tuin terecht. Aan Tereken tot slot brak een verkeerslicht boven de rijbaan af door de wind. Het gevaarte hing enkel nog vast aan een kabel. Dit werd zondagochtend rond 7 uur vastgesteld. De brandweer kwam ter plaatse voor een noodherstelling.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.