Speelplaats krijgt kunstgrasveld en klimmuur

De kinderen van de lagere school van de Heilige Familie in Sint-Niklaas hebben een extra leuke speelplaats gekregen na de zomervakantie.
De school beschikt nu over een extra pittige speelplaats voor de leerlingen.
Foto JVS De school beschikt nu over een extra pittige speelplaats voor de leerlingen.

Om het de kinderen nog meer naar hun zin te maken, begon het nieuwe schooljaar voor het schoolteam van de lagere school van de Heilige Familie iets vroeger dan op 3 september. Zij stroopten in de zomervakantie de mouwen op om de speelplaats een grondige opfrisbeurt te geven en het schilderwerk te vernieuwen. Maar dat was niet alles. Door een gulle sponsorbijdrage van de ouderraad kreeg de speelplaats van de school in de Richard Van Britsomstraat nog extra kleur. Zo is er een heus kunstgrasvoetbalveld ingericht waar jonge voetballertjes voluit hun kunstjes kunnen tonen. Aan de zijkant van de speelplaats is er ook een klimmuur verschenen, waarmee de kinderen tussen het rekenen en lezen door even een sportief hindernissenparcours krijgen voorgeschoteld. En verder verschenen er ook allerlei zitblokken en speeltuigen.

Een heus kunstgrasveld voor de jonge voetballertjes op school.
JVS Een heus kunstgrasveld voor de jonge voetballertjes op school.
Extra kleur en zit- en speelmogelijkheden op de speelplaats.
JVS Extra kleur en zit- en speelmogelijkheden op de speelplaats.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.