Kop-staartaanrijding aan verkeerslichten op N70

De brandweer moest een batterij afkoppelen in de koffer van de BMW.
Kristof Pieters De brandweer moest een batterij afkoppelen in de koffer van de BMW.
Op de Prins Boudewijnlaan (N70) in Sint-Niklaas is vrijdagavond een kop-staartaanrijding tussen twee personenwagens gebeurd. 

Beide auto’s kwamen uit de richting van Nieuwkerken. Net voor de verkeerslichten remde de bestuurder van een BMW. De bestuurster van de Peugeot Partner, die achter de BMW reed, merkte dit te laat op en reed op haar voorligger in. Beide voertuigen liepen heel wat schade op, maar de twee bestuurders uit Sint-Niklaas en Deerlijk bleven ongedeerd. Door de aanrijding raakte ook een batterij beschadigd die in de koffer van de BMW gemonteerd was. Dit zorgde ervoor dat er dampen vrijkwamen. De brandweer kwam ter plaatse en koppelde de batterij af. Ook werden brokstukken en gelekte vloeistoffen van de rijbaan verwijderd. Beide voertuigen werden getakeld, verkeershinder was er nauwelijks. De twee chauffeurs moesten een ademtest afleggen, maar bliezen beiden safe.

Kristof Pieters
Kristof Pieters



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.