Bestuurster houdt enkel nat pak over aan stevige crash op E17

De wagen belandde naast de snelweg in een diepe gracht.
Kristof Pieters De wagen belandde naast de snelweg in een diepe gracht.
In Sint-Niklaas is een jonge bestuurster vrijdagnacht met haar wagen naast de autosnelweg E17 in een diepe gracht terecht gekomen. Ze kwam er vanaf met een nat pak en liep geen verwondingen op.

De vrouw reed met haar Renault Megane op de E17 komende uit de richting van Gent en wou de afrit Temse op het klaverblad nemen, maar in een van de bochten op de verkeerswisselaar begon haar wagen op het natte wegdek te slippen. De auto schoof de diepe berm rechts van de weg in, maaide een aantal struiken weg en kwam beneden in een diepe gracht op zijn dak tot stilstand. In de gracht stond behoorlijk wat water dat al snel de wagen in liep.

De vrouw reageerde koelbloedig en slaagde erin om uit haar wagen te klauteren. Vervolgens belde ze zelf de hulpdiensten. Een ziekenwagen en de brandweer snelden ter plaatse. Toen de hulp arriveerde, stond de vrouw in kletsnatte kleren te wachten. De ambulanciers ontfermden zich meteen over haar. Als bij wonder had ze bij de crash geen verwondingen opgelopen. In de ziekenwagen kreeg ze meteen een warm, dik deken. Haar man kwam haar even later ophalen. De wagen van de vrouw liep zware schade op en werd uit de gracht getakeld. Het ongeval veroorzaakte geen verkeershinder.

De auto belandde naast de berm en ploegde zich metersver door het struikgewas.
Kristof Pieters De auto belandde naast de berm en ploegde zich metersver door het struikgewas.
Kristof Pieters
In een ziekenwagen kreeg de vrouw een deken om zich op te warmen.
Kristof Pieters In een ziekenwagen kreeg de vrouw een deken om zich op te warmen.
Kristof Pieters
Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tessa Dierckx

    Heb vorige maand in diezelfde gracht gelegen met mijn auto. Ze mogen echt dringend iets doen aan da wegdek..