21-jarige blijft in cel na dodelijk ongeval in Sint-Niklaas

dodelijk ongeval Sint-Niklaas
Kristof Pieters dodelijk ongeval Sint-Niklaas

De 21-jarige C.A., die op 20 augustus een dodelijk verkeersongeval met vluchtmisdrijf veroorzaakte blijft in de cel. Dat heeft de raadkamer in Dendermonde vanmiddag beslist. Het ongeval vond plaats op de Antwerpsesteenweg in Sint-Niklaas ter hoogte van de Lidl. De jongeman reed er toen een moeder van 42 en haar kinderen van vijf en acht jaar aan. Het vijfjarig meisje kwam onmiddellijk om het leven, de anderen raakten zwaargewond. Volgens de verklaringen van de bestuurder werd hij afgeleid door zijn passagier. De advocaat van de beklaagde, Herwig Moons, overweegt om een confrontatie aan te vragen met de passagier. "Op deze manier kunnen we misschien meer duidelijkheid krijgen over heel deze zaak. Er zijn onderzoeken gedaan, maar nog steeds blijven er vragen. In mijn brief aan de onderzoeksrechter zal ik voorstellen om een confrontatie te plannen tussen de bestuurder en de passagier", besluit Moons. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guy vermeulen

    die zou gans zijn leven in de cel moeten zitten !!!

  • Geert Hebbrecht

    Als je afgeleid wordt door je passagier, ga je trager rijden. Net zoals wanneer het glad is of de zichtbaarheid minder. Dus geeft de bestuurder hier gewoon toe dat hij in fout was.