‘Food for Life’ voor vzw Vesta

Karree Konfituur-frontman Bart Foubert met een groep bewoners van het tehuis Vesta, waarvoor hij volgende zondag samen met hobbykok Ronny Suy ‘Food for Life’ organiseert.
JVS Karree Konfituur-frontman Bart Foubert met een groep bewoners van het tehuis Vesta, waarvoor hij volgende zondag samen met hobbykok Ronny Suy ‘Food for Life’ organiseert.
Op zondag 18 november is er ‘Food for Life’, een initiatief ten voordele van de vzw Vesta. Die instelling voor volwassenen met een beperking zou graag paarden aankopen om in de therapie in te zetten.

Het initiatief gaat uit van hobbykok Ronny Suy en Bart Foubert, peter van de vzw Vesta, die hun schouders onder ‘Food for Life’ zetten om de vzw Vesta te steunen. Het eetfestijn wordt volgende zondag georganiseerd in de school Forum Da Vinci aan de Parklaan. De opbrengst gaat naar een therapeutisch project van de vzw Vesta. De instelling voor volwassenen met een geestelijke beperking in Sint-Niklaas zou graag twee paarden aankopen die voor de patiënten een heel grote therapeutische waarde hebben. “Een lokaal initiatief met aandacht voor mens en dier, dat is het paardenproject van Vesta. Dit project verdient meer dan onze steun”, klinkt het.

Op het menu bij ‘Food for Life’ staan braadkip met appelmoes en kroketten of een vegetarische ovenschotel, telkens met dessert. Voor kinderen is er een apart kindermenu. Inschrijven kan via de website www.vestavzw.be. De deelnameprijs bedraagt 20 euro per persoon, het kindermenu kost 12 euro. Komen eten, kan die zondag in twee shifts: ofwel van 11.30 tot 13.30 uur, ofwel van 13.30 tot 15.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.