Museum Dhondt-Dhaenens zoekt supporters

Het Museum Dhondt-Dhaenens in Deurle.
Anthony Statius Het Museum Dhondt-Dhaenens in Deurle.
Het Museum Dhondt-Dhaenens in Deurle introduceert dit jaar een nieuw soort lidmaatschap. Het vroegere vrienden-lidmaatschap wordt vervangen door het supporters-lidmaatschap en dit is gebaseerd op een vrij te kiezen bijdrage aan het museum.

“Als supporter draagt u het museum Dhondt-Dhaenens een warm hart toe, ondersteunt u ons verhaal, onze projecten en de kunstenaars waarmee we in dialoog gaan”, klinkt het bij het museum. 

Supporters krijgen naast gratis toegang en rondleiding door de curator van de tentoonstellingen tijdens de openingen ook bijzondere post-uitnodigingen toegestuurd, telkens ontworpen door de tentoonstellende kunstenaar. Daarnaast worden zij uitgenodigd op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en zij mogen mee op de jaarlijkse uitstap aan een voordelig tarief. Voor mee info kan je contact opnemen met linde.vanneylen@museumdd.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.