Kerstavond voor alleenstaanden krijgt vervolg

De gezellige tafel in de pastorie van Deurle.
rv De gezellige tafel in de pastorie van Deurle.
Paula en toekomstig schepen Barbara Lannoy, verkleed als Kerstman.
rv Paula en toekomstig schepen Barbara Lannoy, verkleed als Kerstman.
Paula Rijckaert mocht op kerstavond een twintigtal alleenstaanden verwelkomen in de pastorie van Deurle. Toekomstig schepen van Sociale zaken Barbara Lannoy-Hallums (Welzijn) kwam verkleed als Kerstman op bezoek en zorgde voor wat extra sfeer. “Er komt zeker een vervolg”, zegt Paula.

Op kerstavond waren de alleenstaanden uit Sint-Martens-Latem en Deurle voor de eerste keer welkom voor een gratis kerstdiner in de pastorie van Deurle. Initiatiefneemster Paula Rijckaert kreeg hiervoor financiële steun van de Lions Club en samen met een groepje vrijwilligers mocht ze een twintigtal gasten ontvangen. Toekomstig schepen van Sociale zaken Barbara Lannoy-Hallums kwam een handje toesteken bij het opdienen en afruimen en voor de gelegenheid verkleedde ze zich als Kerstman.

Paula Rijckaert: “Alle gasten waren enthousiast en er werd al afgesproken om volgend jaar terug samen te komen op deze avond. Het eten was zeer lekker en de aanwezigheid van de Kerstman gaf aan het kerstfeest een speciale toets. Volgend jaar komt er een vervolg en dan hopen we nog meer mensen, ook jongere alleenstaanden, te kunnen bereiken.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.