Bewoners Ter Venne gaan voor wereldrecord kaarten

De rusthuisbewoners van Armonea WZC Ter Venne in Sint-Martens-Latem, helpen op zaterdag 8 september mee om het wereldrecord simultaan kaarten te verbreken. “Het huidige record staat momenteel op 2.992 deelnemers en werd in oktober 2016 in het Chinese Huai’an gevestigd”, Zegt Kerry Herregodts van Armonea.

Armonea organiseert al sinds 2014 ieder jaar Armonea Happiness Day, een groot feest voor alle bewoners en hun familie en vrienden. Op zaterdag 8 september vieren 9.000 bewoners met hun familie en vrienden samen feest in alle 84 woonzorgcentra en residenties, van het West-Vlaamse Koksijde tot in het Luxemburgse Messancy.

Ook het WZC Ter Venne in Sint-Martens-Latem viert mee, maar naast gezellig samenzijn, een hapje en een drankje gaat men ook een kaartje leggen. “Op de Happiness Day gaan onze bewoners een poging doen om het wereldrecord simultaan kaarten te verbreken”, zegt Kerry Herregodts. “Dat wereldrecord staat momenteel op 2.992 deelnemers en werd in oktober 2016 in het Chinese Huai’an gevestigd. WZC Ter Venne keert op haar feest terug naar de gouden jaren van de bruine kroegen en tovert de cafetaria om tot een ‘Dreupelkot’, Jenever en droge worsten incluis. Om 14 uur beginnen we te kaarten.” Meer info op www.armonea.be.

Het Armonea WZC Ter Venne.
WZC Ter Venne. Het Armonea WZC Ter Venne.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.