Vandalen viseren ruitenwissers van geparkeerde wagens in Monseigneur Meulemanstraat

Vandalen rukten de ruitenwissers van vier wagens af.
Frank Eeckhout Vandalen rukten de ruitenwissers van vier wagens af.
In de Monseigneur Meulemanstraat in Sint-Lievens-Houtem hebben vandalen zaterdagnacht enkele ruitenwissers van geparkeerde wagens afgerukt.

Het vandalisme aan de wagens werd zondagochtend vastgesteld. Een patrouille van de politie Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. “Het gaat om vier gevallen waarbij ruitenwissers werden afgerukt. En bij de bloemist op de Paardenmarkt werden enkele planten vernield. We zijn een onderzoek gestart, maar van de dader(s) ontbreekt voorlopig elk spoor. 

Bewoners van de Monseigneur Meulemanstraat hebben in de nacht van zaterdag op zondag geen lawaai gehoord. Ook de eigenaars van de getroffen wagens hebben niets verdacht opgemerkt. De  politie doet een oproep naar getuigen. Wie meer weet over het vandalisme, kan contact opnemen met de lokale politie.

Vandalen rukten de ruitenwissers van vier wagens af.
Frank Eeckhout Vandalen rukten de ruitenwissers van vier wagens af.
Vandalen rukten de ruitenwissers van vier wagens af.
Frank Eeckhout Vandalen rukten de ruitenwissers van vier wagens af.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marc De Maeseneire

    Opgelet bij het hangen van camera's, onze overheid zou wel eens kunnen reageren met de wet op de privacy. Dit is veel erger dan wat vandalisme niet waar?

  • Delphine De kerpel

    Hangen er geen cameras bij de bloemist?? Altijd handig dus cameras plaatsen als die er nog niet zijn/hangen