Toneelvereniging Vreugd in Deugd schenkt 1.500 euro aan Zorgdorpen

Nadia De Troyer overhandigt de cheque van 1.500 euro.
Danny De Lobelle Nadia De Troyer overhandigt de cheque van 1.500 euro.
Toneelvereniging Vreugd en Deugd uit Sint-Lievens-Houtem heeft 1.500 euro geschonken aan vzw De Heide – Zorgdorpen, een instelling voor mensen met een beperking in Merelbeke.

Niet minder dan 1.500 toeschouwers hebben kunnen genieten van onze opvoeringen van het toneelstuk ‘De man die nikske kan’. “Tijdens deze opvoeringen hebben wij een actie voor het goede doel op poten gezet. Al voor het tweede jaar schenken wij de opbrengst van de programmabrochure aan het goede doel. Bovendien verdubbelen wij het bedrag dat wordt opgehaald. Omdat één van onze speelsters werkzaam is bij vzw De Heide-Zorgdorpen, hebben wij hen uitgekozen als goed doel", zegt voorzitter Eddy Buyse.

De 1.500 euro zal, samen met andere giften, gebruikt worden voor een korte vakantie met alle bewoners aan de Belgische kust en indien mogelijk ook voor aankoop van een aantal tablets of computers om de bewoners tijdens de dagbestedingen ook te laten kennismaken met sociale media.

Een delegatie van het bestuur bracht een bezoek aan de zorgdorpen
Danny De Lobelle Een delegatie van het bestuur bracht een bezoek aan de zorgdorpenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video