Polyvalente zaal rusthuis grondig verbouwd en wordt nu Café Sentral

De senioren voelen zich al thuis in hun nieuwe ontmoetingsplaats.
JSA De senioren voelen zich al thuis in hun nieuwe ontmoetingsplaats.
De polyvalente zaal van het rusthuis van Sint-Laureins is verbouwd en heet vanaf nu Café Sentral.

De naam Sentral is een samenvoeging van Sente en centraal. “We willen van Café Sentral de nieuwe ontmoetingsplaats maken voor onze bewoners en hun familie”, zegt OCMW-voorzitter Tom Lacres (Samen Anders). “Maar het wordt ook de centrale ontmoetingsplaats voor de bezoekers van ons dorpsrestaurant en voor verenigingen uit onze gemeente die iets willen doen rond en voor de senioren. Er is nu een volwaardige onthaalbalie, een winkeltje voor onze bewoners en de oude bruine vouwwand is vervangen door een constructie met veel glas. Het podium kan nu ook dienst doen als zithoek. Alles is veel gezelliger, ruimer en opener geworden.”




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.