Laagvlieger met glaasje te veel op geflitst in bebouwde kom tegen 151 kilometer per uur

e
belga e
Een 25-jarige man uit Sint-Laureins is zijn rijbewijs voor vijftien dagen kwijt nadat hij met een glaasje te veel op tegen 151 kilometer per uur in de bebouwde kom reed.

Een anonieme patrouille van de politie Meetjesland kruiste zaterdagnacht in de tunnel op de Sint-Laureinsesteenweg een claxonnerende wagen tegen hoge snelheid. De politie maakte rechtsomkeer om de wagen te controleren. De auto ging er echter snel vandoor richting bebouwde kom van Sint-Laureins. Het voertuig werd even verderop geflitst in de Leemweg tegen 151 kilometer per uur. De wagen - met de bestuurder en passagiers nog aan boord - werd even later aangetroffen in de Dorpsstraat in Sint-Laureins. De bestuurder legde een positieve ademtest af. De man had 1,56 promille in zijn bloed, wat neerkomt op acht pinten. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen en hij zal zich mogen verantwoorden voor de politierechtbank.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Armand Wuyts

  Jos,die 15 dagen zijn maar voorlopig.De politierechtbank volgt nog!

 • ANN LIMBOS

  En als ze voor de rechter staan sch.ten ze in hun broek van schrik.

 • DIRK VAN DESSEL

  Zou het daar wel heel erg bergaf geweest zijn ?

 • raf janssens

  Danny Govaerts.zeg ik al jaren en gelijk heb je .lease of wagen van een vriend ja pech betaal hem dan maar zelf terug .

 • daniel daue

  Zware boete,auto verbeurd verklaren,hoge boete en vijf jaar gevangenis,zal dan misschien wel twee keer nadenken de volgende keer