Thomas More en BMW gaan nog meer samenwerken

Drie studenten Autotechnologie in het opleidingscentrum van BMW in Bornem voor de opleiding BMW Master Technician
Thomas More Drie studenten Autotechnologie in het opleidingscentrum van BMW in Bornem voor de opleiding BMW Master Technician

Thomas More en BMW Group Belux hebben een ‘Partners in education’-samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De hogeschool en het autobedrijf kennen mekaar al langer dan vandaag, maar worden nu bevoorrechte partners en gaan nog meer structureel samenwerken. “Beide partners, zowel de hogeschool als het bedrijf moeten er beter van worden”, zegt Wouter Lutin, opleidingsmanager van de hogeschool. “De partnerbedrijven zitten mee in de cockpit om de opleidingen toekomstgericht aan te sturen. En ze stellen hun expertise, knowhow en infrastructuur open voor docenten en studenten van Thomas More.”

BMW Group Belux, dat in Bornem is gevestigd, zal onder andere didactisch- en cursusmateriaal, technische trainingen, interne opleidingen en stages aanbieden aan de studenten van de opleidingen Autotechnologie, Automotive Management en Graduaat Voertuigtechnieken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.