Ruth vindt een schroef tussen haar Quick-hamburger

Ruth Diensi vond een schroef in haar Giant.
RV Ruth Diensi vond een schroef in haar Giant.
Ruth Diensi uit Merksem beleefde zondagavond een niet zo smakelijke ervaring in hamburgerrestaurant Quick aan de Bredabaan in Schoten. De dame in kwestie vond immers een schroef in haar Giant-burger.

"Ik was rond 21 uur met mijn neef eten gaan afhalen in de Quick en in de auto deed ik al een beet in mijn hamburger", vertelt Diensi. "Al snel voelde ik dat er iets hards tussen het broodje lag. Eerst dacht ik aan een botje, maar het bleek een schroef te zijn. Daar schrok ik natuurlijk van. Toen ik terug naar binnen ging voor een woordje uitleg en om mijn geld terug te vragen reageerde de manager nogal onbeleefd. Excuses konden er niet af. Gelukkig werd ik wel op een vriendelijke manier verder geholpen door een medewerker, maar van de verantwoordelijke van de zaak had ik toch iets meer verwacht. Na deze ervaring zet ik geen voet meer binnen bij Quick."

De hoofdmanager van Quick Schoten konden we gisteren niet bereiken voor commentaar, zijn assistent wel. "Ik was zondagavond niet aan het werk, dus kan er niet veel over zeggen", reageert de assistent. "Uiteraard betreur ik het dat er een schroef in het eten zat. Geen idee hoe dat kon gebeuren. Gelukkig is dit iets heel uitzonderlijks. In de vijf jaar dat ik hier werk, maakte ik nooit eerder zoiets mee." (KDC)