"Ons droomhuwelijk duurt vier dagen"

SCHOTENAAR MAXIME SEBRECHTS TROUWT MET MISS USA IN TEXAS

Maxime Sebrechts trouwt met Crystle Stewart, actrice en Miss USA 2008.
Foto KOS Maxime Sebrechts trouwt met Crystle Stewart, actrice en Miss USA 2008.
Maxime Sebrechts (34) zal zaterdag zijn Amerikaans droomhuwelijk beleven. Het Schotens model en de zoon van voor- malig burgemeester Tony Sebrechts, heeft niemand minder dan actrice en Miss USA 2008 Crystle Stewart aan de haak geslagen. "We feesten vier dagen lang, omringd door familie, vrienden en beroemdheden."

Alles is bijna klaar voor de grote dag in Texas. Meer dan 300 genodigden staan op de gastenlijst en daarvan komen een kleine 100 uit België. "De Belgische delegatie is net aangekomen dus het is hier wel redelijk hectisch. Maar we zijn er klaar voor. Naast de Belgen vliegen er ook nog heel wat vrienden uit LA over en dat maakt dat we nagenoeg heel het hotel hier bezetten", lacht Maxime Sebrechts.

Beroemdheden

"Het wordt echt een groots huwelijk met heel veel volk. Wij Vlamingen doen het toch iets kleiner en intiemer. Dat was voor mij ook prima geweest. Maar Crystle kent nu eenmaal veel mensen die we moeilijk niet konden uitnodigen. Daarnaast hadden we ook niet verwacht dat al die uitgenodigde vrienden ook effectief zouden overvliegen."


Op de gastenlijst staan dan ook heel wat klinkende namen. "We verwachten wel wat beroemdheden. De Amerikaanse regisseur en acteur Tyler Perry is zeker een van de grootste. Daarnaast komt ook de voltallige cast van de serie waarin Crystle meespeelt (For Better Or Worse, red.)", zegt Maxime. Of de mannelijke Astrid Bryan ook zijn vrouwelijke tegenhanger mag ontvangen? "Nee, Astridje zal er niet bij zijn. Wij zijn al lang goede vrienden en ik zie haar regelmatig in LA maar mijn vrouw kent haar niet zo goed. Daarom moesten we ons echt wel beperken tot vrienden en familie die dicht bij ons allebei staan."


Voor het magische trouwfeest werden alle registers opengetrokken. "Ons feest duurt vier dagen en we hebben kosten noch moeite gespaard. Veel mensen doen moeite om te komen dus is het aan ons om hen te entertainen. Daarom starten de feestelijkheden vanavond met een echte poolparty. Daarna hebben we een rode loper-event gepland. De plaatselijke burgemeester heeft morgen ook allerlei dingen georganiseerd voor het burgerlijk huwelijk en hij heeft ook de lokale media uitgenodigd, dus dat wordt nog spannend. Verder zal er ook een 'mechanical bull' (mechanische stier) zijn, altijd leuk."


Zaterdag bereiken de feestelijkheden hun hoogtepunt. "De religieuze ceremonie is ongetwijfeld het belangrijkste voor de Amerikanen. Er zullen meer gasten aanwezig zijn tijdens die dienst dan op het feest nadien. Helemaal anders dan bij ons dus."


Na het feest zullen Crystle en Maxime gewoon weer aan het werk gaan. "We hebben al een kleine huwelijksreis gehad op het privé-eiland van Tyler Perry in de Bahamas. Dat was echt een droomvakantie. Het is mogelijk dat we eind dit jaar nog op een echte 'honeymoon' vertrekken, maar nu kwam dat slecht uit met de opnames van Crystles serie", besluit Maxime.