Record van Kerstmarathon met 20 minuten verbeterd

32 deelnemers liepen mee in Zichemsveld op tweede kerstdag

De tweede editie van de Kerstmarathon bracht 32 lopers uit heel België op de been. Op 26 december was er geen tijd om te bekomen van het kerstdiner. De deelnemers liepen rondjes van 5,2 kilometer door het ijzige Zichemsveld, rondom de basiliek, met De Vlaspit als finish. Winnaar werd Bart Geldof in een scherpe tijd van 2 uur, 48 minuten en 6 seconden. “Hiermee is het parcoursrecord van vorig jaar verbroken met maar liefst twintig minuten”, zegt organisator Gerry Vermeylen van Sharp Running Events. 
32 deelnemers liepen door het Zichemsveld.
Gerry Vermeylen 32 deelnemers liepen door het Zichemsveld.

Ultraloper Vermeylen begon in 2015 met kleinschalige marathons te organiseren in Scherpenheuvel. De volgende afspraak van Sharp Running Events is op zondag 14 april in Aarschot. Dan staat de Osschotse zesurenloop op het programma aan het sportcentrum Demervallei. Voor het eerst zal je er ook een volledige marathon kunnen afleggen. Info en inschrijvingen op sharprunningevents@gmail.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.