Graafwerken gestart voor fase twee Ten Heuvel

Op de bouwwerf van ‘Ten Heuvel’ zijn graafwerken begonnen als voorbereiding van fase twee. Op de voormalige site van garage Gemoets worden de komende vier jaar nog vijf nieuwe woonblokken gezet. 
Hier komen nog vijf gebouwen. Achteraan links staat Fideel in ruwbouw en rechts Basil, dat bijna klaar is.
Tom Van de Weyer Hier komen nog vijf gebouwen. Achteraan links staat Fideel in ruwbouw en rechts Basil, dat bijna klaar is.

De ruwbouw van ‘Fideel’ staat al overeind. Het poortgebouw ‘Basil’ in de Basilieklaan wordt momenteel afgewerkt. “Basil heeft twintig wooneenheden die allen verkocht zijn. Van de vijf beschikbare handelspanden zijn er vier verkocht”, zegt Peter Van der Auwera van ontwikkelaar Cobuild. In de loop van de komende maanden worden ze ingevuld.

Ten Heuvel zal in totaal 125 wooneenheden bieden. Onder de woonwijk legt Cobuild voor de bewoners een ondergrondse parking aan van ongeveer 223 plaatsen. Aansluitend wil de gemeente Scherpenheuvel-Zichem een publieke ondergrondse parking bouwen en van het plein naast het gemeentehuis een groene zone maken.

De graafmachines aan het werk op het terrein.
Tom Van de Weyer De graafmachines aan het werk op het terrein.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.