Oxfam Wereldwinkel houdt cadeaudagen

De Oxfam Wereldwinkel houdt z’n jaarlijkse cadeaudagen.
AP De Oxfam Wereldwinkel houdt z’n jaarlijkse cadeaudagen.

De Oxfam Wereldwinkel Schelle-Hemiksem-Niel organiseert op zaterdag 8 en zondag 9 december zijn jaarlijkse cadeaudagen. Daarmee wil de Wereldwinkel iedereen aanmoedigen om voor de komende eindejaarsperiode te opteren voor ethisch verantwoorde, duurzame cadeautjes.

“Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal”, klinkt het. “Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam Wereldwinkels kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling. Wie bij ons een cadeau koopt, zorgt er keer op keer voor dat hij een producent en een gemeenschap op een respectvolle manier ondersteunt.”

In het assortiment vind je onder meer wijnen, aperitieven, chocolade, ingrediënten uit de wereldkeuken, cosmeticaproducten en kookboeken.

De cadeaudagen vinden plaats op zaterdag van 13 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 17 uur, telkens in het gemeentehuis van Schelle.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.