Werchter HAGOK-lezing: Oude Steentijd in de regio

De Haachtse Geschied- en Oudheidkundige Kring (HAGOK) houdt op donderdag 11 oktober een duolezing met als titel 'De mens en ons Demer- en Dijlelandschap vanaf 120.000 jaar geleden: van Neanderthaler tot Caesar.'
Een beeld van hoe de Neanderthaler er in de Oude Steentijd in onze regio mogelijk heeft uitgezien.
RV Een beeld van hoe de Neanderthaler er in de Oude Steentijd in onze regio mogelijk heeft uitgezien.

 KU Leuven-professoren Philip Van Peer (prehistoricus) en Gert Verstraeten (geograaf) zullen die avond baanbrekende nieuwe inzichten verschaffen over de Oude Steentijd in de regio Aarschot-Leuven-Mechelen. Vooral de vroegste geschiedenis van Holsbeek, Rotselaar, Werchter, Haacht, Boortmeerbeek en Rijmenam zullen worden belicht. De duolezing vindt plaats in Zaal De Wal, Walstraat 58 in Werchter. Aanvang om 19.45 uur. De toegang bedraagt 10 euro (leden HAGOK: 5 euro). Reserveren voor 7 oktober is noodzakelijk en kan via mee.vdb@proximus.be en op 0473/92.27.77. De lezing is een initiatief van HAGOK in samenwerking met KWB Werchter en Het Hoefyser Rijmenam. Meer info: www.hagok.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.