De derde editie van de Borginsole Cup kent hoge opkomst

Stefan Van De Weyer

De derde editie van jeugdvoetbaltoernooi de Borginsole Cup in Rotselaar was een enorm succes. Het evenement lokte ruim 450 jonge voetballers, gaande van de U8 tot en met de U12. Zij namen zondag op hun beurt ruim zeshonderd voetbalouders mee in hun zog.


Onder een stralend zonnetje kwamen de U8 en U9 van ASV Geel, KFC Herent, KHO Bierbeek, Olympia Wijgmaal, Act 2 Prevent Voetbalschool uit Sint-Katelijne-Waver, het organiserende RW2 Jeugdvoetbal Rotselaar-Wezemaal, KRC Genk, Olympia Wijgmaal, KV Mechelen, Berchem Sport en KAA Gent samen om te strijden en plezier te beleven.


Bij de U8 klopte Act 2 Prevent in de finale KRC Genk met 6-3. Bij de U9 was de voetbalschool eveneens aan de winnende hand aan het sportcomplex van de Sportoase in de Torenstraat, in de finale ging Tempo Overijse met 7-1 voor de spreekwoordelijke bijl.


De U8 van KV Mechelen en Berchem Sport poseerden met plezier voor de foto met de leeftijdsgenoten van AA Gent en het organiserende RW2 Jeugdvoetbal Rotselaar-Wezemaal (onderaan donkerblauw).


(SVDL)