Verbeeren Metaalwerken ontvangt Handmade In Belgium-label

François Verbeeren (midden) kreeg het label van UNIZO. Ook het gemeentebestuur was voor de gelegenheid aanwezig.
Mozkito François Verbeeren (midden) kreeg het label van UNIZO. Ook het gemeentebestuur was voor de gelegenheid aanwezig.
Ondernemersvereniging UNIZO heeft het Handmade in Belgium-label uitgereikt aan Verbeeren Metaalwerken in Pamel. 

Verbeeren Metaalwerken treedt toe tot een select clubje. Het bedrijf, dat sinds 1989 trappen, hekwerk en ander maatwerk in staal vervaardigt, kreeg immers het Handmade In Belgium-label. Met dit authenticiteitslabel wil Unizo de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten extra in de verf zetten. Zaakvoerder François Verbeeren was enorm trots tijdens de uitreiking. “Dit bedrijf is 30 jaar geleden klein begonnen”, aldus Verbeeren. “Met keihard werken en heel veel passie zijn we gestaag gegroeid. Ik moet iedereen bedanken, want dit is het werk van veel mensen.”

Dag op dag 30 jaar

Verbeeren Metaalwerken is pas het tweede Roosdaalse bedrijf dat het label in ontvangt mag nemen. Voor de gelegenheid was het voltallige gemeentebestuur aanwezig tijdens de prijsuitreiking. Tevens was het dag op dag 30 jaar geleden dat het bedrijf werd opgericht. Voor Verbeeren Metaalwerken was het dus dubbel feest. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerrit Achterland

    Dikke proficiat