Eretekens voor brandweerlui tijdens Sint-Barbarafeest

Op het Sint-Barbarafeest werden eretekens uitgereikt.
Lieke D'hondt Op het Sint-Barbarafeest werden eretekens uitgereikt.
De brandweerpost van Ronse heeft op het jaarlijks Sint-Barbarafeest enkele verdienstelijke brandweermannen en -vrouwen in de kijker gezet.

Ahmed Dahnoun, Frederik Haelters, Willy Pauwels en Geoffrey Vandepeute kregen een erkentelijkheidsmedaille van de stad Ronse voor hun 15 jaar dienst. Jean-Christophe Pot en Jean-Luc Rubbens kregen de erkenning omdat ze al 25 jaar werken bij de brandweer en Eric Laplanche kreeg bijzondere aandacht voor zijn 35 jaar dienst. 

Frederik Fagnart Depotte kreeg een Burgerlijke Medaille 2e klasse en Elien Cardon, Jean-Luc Rubbens en Philippe Dewolf kregen een Burgerlijke Medaille 1e klasse. Voor Philippe Vandenhole was er een Burgerlijk Kruis 2e klasse. Jeroen Cauterman haalde dan weer zijn brevet brandweerman en bij de Harmonie kregen tamboer-majoor Jean-Claude Van Wijnen en muzikant Nico De Weerdt een ereteken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.