Vier kandidaten voor titel West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019

Gunther Ghysels, Niels Syx, Valérie Lemahieu en Pieter Lefevre maken kans op de titel West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019.
kos Gunther Ghysels, Niels Syx, Valérie Lemahieu en Pieter Lefevre maken kans op de titel West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019.

Ook dit jaar zetten alle West-Vlaamse JCI afdelingen hun schouders onder de achtste editie van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer. Wie met deze titel mag uitpakken, wordt bekend gemaakt tijdens een awardshow op 4 april op Site Oud Sint-Jan in Brugge. Maar nu al werden in de Roeselaarse Garage Dejonckheere de vier finalisten bekend gemaakt. Veertien ondernemers dienden hun kandidatuur in en de finalisten werden door de voormalige winnaars, in samenspraak met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk, uit die namen gekozen. Kanshebbers zijn Gunther Ghysels van het Kortrijkse Get Driven, dat jobstudenten inzet als privéchauffeurs, Pieter Lefevre van het Kortrijkse reclamebureau GBL Studio, Niels Syx van Syx Graphics uit Ieper, dat gespecialiseerd is in het produceren en drukken van plastic kaarten en Valérie Lemahieu van het Beernemse Jusré, dat koudgeperste sapjes produceert. 

De jury die uiteindelijk de finalist kiest, wordt samengesteld uit ondernemende West-Vlamingen, elk met een specifieke achtergrond. Op 30 maart zullen ze de kandidaten toetsen aan de pijlers die aan de basis liggen van JCI: individu, gemeenschap, internationalisme en business. Verder moet een kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming en natuurlijk West-Vlaming zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.