Starten en sterker op het internet

.
iStock .

Stad Roeselare, ARhus en Zorgbedrijf Roeselare hernemen dit voorjaar de lessenreeksen ‘Starten op het internet’ en ‘Sterker op het internet’. Dit is nodig want computer en internet zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven: informatie opzoeken, contact houden via Facebook, een job vinden, het e-loket van de stad gebruiken,… De cursussen verlopen op een rustig tempo, zodat iedereen kan deelnemen. Ze zijn kort, toegankelijk en betaalbaar. Nieuw is dat de reeks Starten op het internet opgesplitst wordt volgens toestel. Er zijn telkens tien lessen voor werken met computer (Windows), Android (smartphone of tablet) of iOS (voor Apple iPhone of Apple iPad). 

 Alle cursussen starten in de week van 11 februari en bestaan uit tien lessen, telkens van 18 tot 21.15 uur. De lessen vinden plaats in dienstencentra Schiervelde of Ten Elsberge. Inschrijven kan bij de dienstencentra, het Welzijnshuis, het Vrijetijdspunt en in ARhus afdeling De Munt. Meer info in ARhus op 051/69.18.00. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.