Sister May op het podium in Parijs

De Roeselaarse rockband Sister May heeft een optreden in Parijs beet.
Karl Vandewoestijne - 4T6 Photography De Roeselaarse rockband Sister May heeft een optreden in Parijs beet.

Het gaat hard voor de Roeselaarse rockband Sister May. Zanger Bert Goethals, drummer Stefaan Degryse, gitarist Carl Vangeluwe en bassist Wannes Desramault spelen amper twee jaar samen, maar hebben al twee platen en een hele reeks optredens in Vlaanderen, Wallonië en Nederland op hun conto. Afgelopen weekend speelden ze nog het voorprogramma van Diablo Boulevard, de band van Alex Agnew, en op woensdag 5 december treden ze voor het eerst op in Parijs.

“We spelen in de Black Star, een nieuwe club dicht bij de Bastille”, vertelt Goethals. “Als band die er prat op gaat alles volledig zelf te regelen, is dit toch wel vrij uniek. Voor mij persoonlijk is het extra bijzonder omdat Parijs aan de basis lag van het project Sister May en het BougerBouger-verhaal dat ik drie jaar geleden heb opgestart na de aanslagen in Parijs. Een van onze nummers, (R)Evolution, gaat trouwens over revolutie. Dit mogen zingen op honderd meter van waar er zoveel geschiedenis is geschreven en waar er nu ook opstand is, doet ons toch wel kicken.”

Meer info op de Facebookpagina Sister May.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.