Personeel Poco Loco speelt hoofdrol in nieuwe recruteringscampagne

Poco Loco hoopt nieuwe werknemers te lokken door het personeel hun ervaringen te laten delen in een nieuwe recruteringscampagne.
Poco Loco Poco Loco hoopt nieuwe werknemers te lokken door het personeel hun ervaringen te laten delen in een nieuwe recruteringscampagne.

Poco Loco blijft groeien. Het aantal werknemers van de fabrikant van tortilla chips, wraps en taco’s is in vier jaar gestegen van 370 tot meer dan 630. Ook nu is het bedrijf weer op zoek naar veertig extra personeelsleden. Om werkzoekenden te overtuigen, doet Poco Loco een beroep op zijn eigen medewerkers voor de rekruteringscampagne. Het voedingsbedrijf lanceerde enkele maanden geleden een interne oproep voor fotomodellen en acteurs. 67 medewerkers schreven zich in en nu schitteren er achttien personeelsleden op sociale media, advertenties, ledschermen, sponsorzakjes chips,…Zij vertellen als ambassadeurs hoe het is om voor Poco Loco te werken.

Poco Loco zoekt zowel operatoren als techniekers, maar ook laboranten en polyvalente productiemedewerkers. Alle vacatures zijn te vinden op www.pocoloco.be/jobs.

Poco Loco
Poco LocoReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.